Aktuelle nyheter

Tips og råd

Illustration image

Tryggere bolighandel – hva er status etter åtte måneder?

Formålet med endringene i avhendingsloven fra nyttår 2022 var å frembringe bedre informasjon om boligen, senke konfliktnivået og skape en tryggere bolighandel for begge parter. Norges Eiendomsmeglerforbund har kommet med følgende statusrapport etter innføringen:

Les mer

Selge

Illustration image

Derfor bør du velge en lokal eiendomsmegler

Skal du kjøpe eller selge eiendom, bør du velge den eiendomsmegleren som kjenner nærområdet best. Frem Eiendomsmegling har ekspertisen og lokalkunnskapen som sørger for best resultat innen kjøp og salg av bolig på Hurumhalvøya i Asker kommune.

Les mer

Selge

Illustration image

Slik er prosessen

Med solid lokalkunnskap, god innsikt i markedet og erfarne eiendomsmeglere, er Frem Eiendomsmegling en smart partner når du skal selge bolig. Her ser du hvorfor vi får best pris for akkurat din bolig.

Les mer

Tips og råd

Illustration image

Tryggere bolighandel - endringer i avhendingslova etter 1. januar 2022

Med ønske om å gjøre bolighandelen enda tryggere, har lovgiver innført regler som skal motivere selgere til å gi mer og bedre informasjon om boligen til interessenter

Les mer

Kjøpe

Illustration image

Stor rift om hytter og fritidseiendom i Asker og Hurum

Skal du selge eller kjøpe hytte eller annen fritidseiendom i Hurum eller Asker? I dagens brennhete marked vil det være smart å velge en eiendomsmegler med gode lokalkunnskaper.

Les mer

Tips og råd

Illustration image

Hva er forskjellen på e-takst og verdivurdering?

Skal du selge bolig og kjøpe ny? Eller trenger trenger banken din en markedsverdi før de utsteder finansieringsbevis? Her er alt du trenger å vite om e-takst og verdivurdering.

Les mer